Otettiinpa pikaisesti kierros tottelemista. Muu jengi pihalle ja yks kerrallaan tekemään eteisen maton kokoisia juttuja.

Spiidille aloin naksuttelee, vois toimia sillä. Otettiin sarja istumisia ja maahanmenoja, istumisen tekee reippaasti, maahanmeno hidasta. Pari seisomistakii heitettii kehiin ja hyvin meni.

Pennille otettiin seuraamista. Paikallaan kääntymisiä, sivuttain liikkumista, peruuttamista. Pennin peruutusvaihde ei kovinkaan toimiva, vielä, kaatuu koko koira kun kurkottaa taakse. Mut mikä oli mahtavinta nii ei päästänny inahdustakaa, vaikka en muistannukkaa ottaa rauhallisesti käännöksissä.

Nemolla oli ehdottomasti hauska treeni. Opeteltii maahanmenoa, tai maahansyöksy vois olla osuvampi. Alotettii kymmenen sarjalla jalkojen alle maahanmenoja, tietty nakin perää. Meni alusta asti nappii. Nemo oli tosi intona. Lopuks otettii viel muutama maahanmeno pelkän käden ja käskyn perää, sekii onnistu.

Viimeseks otin koko jengin paikalle, Nemo ja Penni makas ja Spiidi istu kun kylvin nappuloita matolle. Tosi rauhallista porukkaa. Mut nappulat hävis nopeesti.