Oikein mukava tottistelu keli. Tosin kylmä tuuli jäädytti näpit tosi nopeesti. Treenipaikkana jäähallin parkkis.

Tänää Penni sai alottaa. Varusteet kuntoon ja koira ulos autosta, vähä tuo ihmetteli kun oli ensin pisu reissu. Ja lennosta seuraamista, meni hyvin, paikkakii on parantunnu. Kaukareitten asentoja treenailtiin, näppärä tyttö suoriutu hyvin. Kokeiltii noutokapulan pitoa makkara nessun edessä, siis liki kiinni. Alku hämmingin jälkee meni hyvin. Täytyy treenailla kotosalla, vois olla toimiva juttu. Näyttäis siltä että P alkaa tulee sivulle aina etukautta, myös seuraamisessa haluais pysyy edessä, hassu eläin. Ja P ei yhtään rauhottumiskeikkaa, yes!

Spiidi on tosi säpsäkkä, seuraa nätisti,keskittyy, tosi söpöt perusasennot! Alettii ottaa  pysäytysliikkeissä seuraavaa vaihetta, eli yritän itte jatkaa matkaa kun koira stoppaa. Alku ainakii oli ihan lupaava. Lopuks vähä pallottelua.

Nemolla alkaa taas pikku hiljaa pää pelata, eli taas alkaa makkarat olee kova juttu ja hajustelut jää taka-alalle. Seuraamista, muutama haihattelu yritys mut muuten ihan nätisti. Tarttee perusasento treeniä, ei meinaa selvitä koko pyörähdystä, jää puolitiehen. Treenailtii istu, maahan, seiso. Seisominen heikoin lenkki. Lopuks patukka leikkii ja muutama patukan luovutus makkaraa vastaa, ja se on vaikeeta.