Pitkästä aikaa tuli otettua tottista ihan ajatuksella. Asiaa ehkä edes auttoi muutaman viikon itsensä haukkuminen. Kun koko kesän on ottannu Pennin tottikset päin p...tä!
Nyt näkyy taas valoa tunnelin päässä. Elikkäs Pennillä on palattu liikesarjan jälkeiseen palkkaan ja jätetty kohtuuton nakin mättö pois. Edelleen tarkoituksena päästä yhteen palkkaan koko suorituksen päätteeksi. Vaikkakii se on unohtunnu täs kesän aikana.

Pennillä seuraamista hihnassa, pääs vähä muistuttaa hortoilusta. Pysäytysliikkeet ok, istuminen jopa mahti nopee. Noudot jäi ottamatta koska olen taas hukannu noutokapulat:-(
Eteenmenoon vietiin yhdessä palkkapurkki. Malttoi jopa vähän seuratakii ennen lähetystä.

Spiidille jättöjä maahan ja istumaan, istuminen ei ongelmia mut maassa ei haluais olla, kylmää ja märkää. Seuraaminen ok.

Nemo seuraa nätisti. Pysäytysliikkeet ok, pitäis jättää kaikki avut jo pois. Eteenmenoa patukalle. Huomasimpa etten ole ottannu Nemoa maahan liikkeen päätteeks, eikä oikein tajunnu et pitäis tehdä jotain kaukana minusta. Luovutuksia pitää treenata, ei meinannu millää tuoda patukkaa käteen.