Ja taas olen ollu ajattelematta Pennin tottista. Olen pitkään ja systemaattisesti ottan P ensin suorittamaan ja sit pojat....nooh nythän neiti sit huutaa jos joutuu autos odottelee ja kuulee kun muut suorittaa, elikkäs P odotusharjotteita.

Paril viimekerral on ollu seuraaminenkii melko äänekästä, onneks hiljenemää päin, elikkäs odotteluharj. Mut mikä positiivista on noudot huomattavasti hiljentynny ja suorittaa ne nätisti. Eteenmeno on hanskassa ainakii toistaiseksi... ehkäpä mekii viel kisataa.

Yritettii ottaa kentäl P ilmasuharjotuksia... muuten oli hieno suunnitelma mut tuulen suuntaa ei tullu ajateltuu, mut P toimi hienosti kun tuli haju maalimiehestä sit mentii huuteli akka mitä tykkäs.

Spiidillä oli hauskuutus tottista, seuraamista esteitä ja vähä valokuvausta.

1706235.jpg

Nemolla on seuraaminen kohtuu nättiä. Tarttis alkaa hiomaa pysäytysliikkeitä, etenkii maahanmenoa. Esteet suorittaa, nyt tarttis ympätä vaa nouto niihin. Nemohan ei nouda, nyt ollaa heitetty pihalle vanha noutokapula ja on N sitä kannellu ja tuonnukkii, elikkäs pikku hiljaa.

Nemolla oli vähä ongelmia yhdistää kentällä tehtävä ilmasutreeni ja se ihan oikee ilmasu. Mut onneks sai herneet ojennuksee ja sai jotenkii ilmastua.

1706203.jpg