No nyt on hupailtu koko rahan edestä.

Voittajan hakuun osallistui kokonaista kaksi koirakkoa, jee! Keli oli viileä mut ei satannu. Me alotettii maastolla. Hakumettä oli mahti hyvä, näky kauas, koiran oli hyvä juosta, ittenkii oli hyvä juosta.

Penni teki töitä ihan mallikkaasti, risteili hyvin. Vastatuuleekii irtos ihan riittävästi. Valitettavasti ei löydetty kun kaks äijää, tosin molemmat ilmasut anto täydet pisteet. Tajusin olla niin nopee rullan kans nii luovuttí molemmat seisten. Jäänny äijä oli 75 metrissä, kahden rinteen välises painantees ja rinteethän vei koiraa ilosesti sivuun. Pisteitä kerty 125.

Pitkän odottelun jälkee päästii tottiksee. Voi pojat että Pennistä lähti ääntä. Tosin seuraamisessa se keskitty enemmän hevosen paskan haravointiin kun mihinkää muuhun. Pysäytysliikkeet oli kaikki seisomisii. Eka luoksetulo oli suoraa sivulle. Tasamaa noudossa ääni vaan lisäänty, tarvi toisen käskyn ennen kun otti kapulan ja luovutti ihan helkutin kauas. Hyppynoudossa kapulan lens ekalla ihan huitsin tuuttii. Suoritti uusinta yrityksel, mut kiers takas. Estenoudos meni ihan hyvin esteen yli mut tarvi toisen käskyn et tarttu kapulaan. Koska äänivarat oli jo kaikki käytössä ei toimintaa juurikaa riittän muualle. Eteenmenos lähti hyvin mut matka oli lyhyt ja äänekäs. Onneks ees paikalla olo oli erinomainen. Pisteitä saatii kasaan 41, vautsi vau.

Esineruutu oli tosi hyvä. Esineet tuli tosi nätisti ja nopeesti. Viimesel esineel paikantaminen kesti jonkuu aikaa. Pisteitä 29.

Päivä oli melkosen rankka. Kylmä tuuli puhals koko ajan. Saatiin me sentää joukkue mitalli, pronssinen.