Kaikkea se pieni ihminen yrittää. Nythän piti pikaisesti päästä testaamaan ajatus pallosta, kunnon vesisateesta viis.

Alotettiin Pennin kanssa pallon heitolla, viskoin palloa ja annoin neidin huutaa ilmat pihalle. Ei se kauheesti jaksannu huudella kun oli jonkuu aikaa juossu pallon peräs. Noin parikymment minuuttia heittelin palloa. Se tuli ilmi ettei käsky kuunnella sillon kun pallo on käsissä...onks istu jotain lentävää/syötävää??? Elikkäs pelkkää heittelyä.

Sitte pallo pois ja alettii hommiin. Seuraaminen oli skarpimpaa kun koko kesänä, oikein mukavaa. Ääni pysyi pois kohtuu hyvin. Pysäytysliikkeet vaatii pientä jumppaa, muuten ok. Noudoissa alko löytyä ääntä mut ei paha, suurin virhe tällä hetkellä et luovuttaa kauas. Eteenmeno hyvä, vähän kaartoi ja aavisteli maahanmenoa.

Väliin tottikset pojille, molemmilla menee näpsäkästi ja on ohjaajalle rentouttavaa kun voi vaan hillua. Nemon kans on nouto treenit menny hyvin, ottaa kapulan tosi reippaasti. Tykkää vaan kannella sitä päästä, ops.

1862196.jpg

Lopuks viel yks kierros Pennille. Nyt ei heitelty kun vartin verran. Seuraaminen oli edelleen hyvää. Pysäytysliikkeissä tuli yks vikaliike, muuten ok. Nouto oli edelleen äänellinen. Eteenmeno oli suora ja vauhdikas, siis toooosi hyvä!