Intron toiset hakutreenit. Homma toimi ihan hyvin koska maalimiehillä oli makkaraa ja juustokii näytti uppoavan. Otettiin neliöllä ja suoritettiin ylityksiä, pikkasen meinas ihmetellä keskilinjalla mut jatko omatoimisesti. Vedettiin kaks kierrosta, toisella alko jo tehot laskea.

1897287.jpg

Pennille otettii mukavaa ja vauhdikasta. Kaks riekkujaa lähti yhtäaikaa. Eka nous hyvin, tosin näytöllä maalimies sai hiekat niskaan kun koira tuli montun hiekkareunuksen yli, uuups. Toisella maasto vei lujaa ohi, muutamalla pistolla nous viimenää. Näytöllä ohjaaja heitti volttia onneks ei koira välittän. Kolmas oli laitettu lähelle keskilinjaa, Pennipä nappas senkii heti kun pääs tuulen alle. Oli ollu vähä röyhkee maalimiehillä, täytyy kattoo miten meinaa jatkossa käyttäytyä vai pitääkö puuttua?

Meidän piha on saannu uuden kaivinkoneen, parin vanhan lisäks. Mikä ihme saa koiran kaivamaan hiekkapihan täys poteroita? Outoja! Intron tyylinäyte yhden oppitunnin jälkee.

1897288.jpg

Vanhojen jätkien osalta on tilanne pikkasen jo tasaantunnu, jätkät leikkii taas keskenää. Niil olikii vähä jäiset välit. Jätkyttyvät raukat pennun tulosta, vaikka se on tooosi söpö ehkä aavistuksen terävä hampainen riiviö.

1897291.jpg