Työ on haitannu pahasti harrastuksia, onneks Intron reipas kasvattaja on huolehtinnu karvakasoista ja samalla opettannu jäpälle maahanmenon. <?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Eilen pääs vetäsemään oikein kunnon tottis kierroksen, kun häiriö ääneks oli tarjolla ruohonleikkuri mihin isot koirat reagoi tappo fiiliksellä. Onneks vaan startin aikana, kun saat koneen käytiin nii olkoon elossa.

Intro ei välittänny pärinöistä ollenkaa vaan keskitty kaikin keinoin pyydystämään makkaraa. Elikkäs istu ja meni maahan ilman käsiapuja, nopeasti. Seisominen sujuu käsiavulla. Noutoa on aloteltu vaihtolelulla, hoksas tosi nopeesti jutun juonen. On vaa jo sellanen liike ettei malta kovin montaa toistoa kun kyllästyy.

Penni treenas hiljaa seuraamista, no joo, mut ei lähtenny tappaa konetta. Noutoa kokeilin sillekii, tuntu nauttivan. Jumppailtii pysäyttäviä.

Nemokii treenas noutoa, oli hassu kun yritti tunkea suuhuns enemmän tavaraa kun on mahdollistakaa. Maahanmeno alkaa nopeutua pikkuhiljaa, johtuisko alkavasta ahneudesta minkä Intro toi tullessaa? Eikä tapettu ketää.

Spiidi lähinnä tohotti, ei se koneesta välittän mut kun oli kaikkii hajuja.... saatii otettua muutamia pysäyttäviä. Maahanmeno on sitte vaikeeta! Spiidistä yritin saada kivoja kuvia... ei taida äijää kiinnostaa valokuvaus.

1947608.jpg

Lenkillä yritin saada kuvaa Intron liito hyökkäyksestä... kuvaaja auttamatta liian hidas, tosin ei Introkaa saannu kunnon otetta vaan pari karvaa!

1947615.jpg

Talonvahti homma tuntuis olevan Intron juttu koska jäpä löytyy usein oven kupeesta.

1947610.jpg

Korvat on alkannu elää omaa elämään, vai olisko muuten vaan lentoo lähös.

1947619.jpg

Ja lopuksi jos tällänen tyyppi tulee vastaa, kannattaa varoa!

1947616.jpg