Tän viikon saldo treenien osalta. Kaks tottis rupeamaa ja hakutreenit. Ja pitkästä aikaa hevosteluakii.

Tottiksessa Pennillä melkosia vaikeuksia olla hiljaa, vinkuu kaikenlaisista s-sanoista. Täytyy vaan yrittää ottaa rauhallisesti ja päästä kehumaa hiljasuudesta. On kyllä vähentänny ääntää leikkimisessä, vaikkei sitä sentää oo vaadittu. Oudot on akan aivotukset.
Hakutreeneis Pennil neljä maalimiestä valmiina ja suorille palkoille. Jujuna tänää syvät pistot, kun ollaan vähä lipsuttu siint nii nyt jää pistot lyhyiks.

Intron tottikset on edenny mukavasti. Perusasento on hyvä ja kestää makupalan siirrot hyvin paikallaa. Maahanmeno on edelleen nopea ja nyt siellä maassa jo kestetää hetken verran. Istuminen samaten. Seisomisessa ollaa vähennetty käsiapua, on melko hankalaa. Noudossa on alkannu juoksentelee kapula suussa ominee?? mistä lie sen keksinny?
Täytynee taas ottaa teho kuuri asiasta, tavarat tuodaan ohjaajalle!!! Luoksetulossa täytyy keskittyä palkkaukseen, tekee meinaa toooosi häijyä kun iskee pentuhampaat sisäreitee!! auts!
Hakutreeneissä käytettii mahti hyvää tuulta apuna ja Intro otti jo kaukaa hajun maalimiehestä ja ampas lujaa matkaan. Hyvä nenän käyttäjä.

Nemon seuraaminen on hyvis kantimis, henkilöryhmäkää ei häiritse keskittymistä. Mut huomasin unohtaneeni treenata pysäytyksiä vauhdista. Ei meinaa millää tajuta jäädä paikalleen jos ite jatkan matkaa. Onneks se pienellä jumppaamisel menee tajuntaa.

Spiidi otti perusasentoja, on huomattavast parantunnu kun on otettu lelut kehii. Pitää alkaa kasaamaa pysäytysliikkeitä.