Vietettiin yks päivä treenaamisen parissa, onneks sattu olemaa se viikon sateeton päivä. Aamusta alotettiin hakutreeneillä ja iltapäivällä otettii tottikset.

Pennille alueella kolme umpipiiloa. Eka lähti hienosti. Toinen oli aivan alueen sivurajalla ja tuuli kävi keskilinjalta, Pennillä joka pisto jäi sen verran lyhyeksi ettei noussu millään. Onneks Penni on jo vanha konkari ja kesti hyvin useita lähetyksiä. Kolmannel piilol ei ongelmia. Viimeseks peräänajo ja suorapalkka. Täytyy kiinnittää huomiota että maalimiehet on vähä yli syvällä että saadaan taas pistojen syvyys takasin hanskaa.

Introlle oli ihan ventovieraat maalimiehet mut ei haittan toimintaa. Neljä kertaa mettää syömää nakkia. Kaks ekaa näki, kaks viimest oli äänellä. Ekalla äänellä vähä ihmetteli mut lähti kumminkii ja meni nätisti maalimiehelle.

Tottikses Penni oli edelleen hiljaa. Rauhallista seuraamista. Lopuks muutama pallon heitto.

Nemo otti seuraamista ja etenkii täyskäännöksiä, ei jää enää jalkoihin vaan peppu pyörähtää nätisti. Pysäytysliikkeet alkaa olla pikku hiljaa hanskas eikä samaa aikaa suorittannu narttu saannu kun pienen silmäyksen osaksee, yes! Lopuks otettiin eteenmeno, vietii patukka yhdessä, hyvin meni.

Spiidin kans seurattii ja otettiin vähä esteitä. Muutama maahanmeno otettii vaikka olikii märkä maa. Meil on kaikki kovin vaiheessa mut onneks on aikaa pistää pakettia kasaan.

Intron kans otettii perusasentoja. Parin askeleen seuraamisia, sormet ei vaan kestä enempää. Istumisia, maahanmenoja, seisomista jumpattii muutamia kertoja. Noudettiin vierasta kapulaa, ei välittän vieraasta hajusta. Otettii sit viel kilosellakii, hyvin nous.

Kaverin lapset kävi yks päivä koiria leikittääs. Teki Introlle tosi hyvää, yritti aluks olla röyhkimys mut oppi nopeesti miten olla.