Tässä alkaa olla jo onnellisessa olotilassa, Introlta on tipahdellu kulmurit yks toisens jälkee, enää yks sinnittelee suussa. Pikku miehen käsien pureminen ei tunnu enää ollenkaa pahalta, jee!

Tosin nykysin harmin aiheena on vesi, sitä on ihan joka paikassa! Yrität mennä mihin suuntaan vaan lenkille nii veden keskeltä löydät ittes. Koirat on kyllä äly hyviä hyppiin ojien yli, minä en. Introllakii on sellanen pomppu että collikatkii jää toiseks, ne Spiidin kans loikkii kauniisti isojenkii ojien yli.

Intro on tutustunnu eri makuihin, pahaa ei olla viel löydetty. Enkä kyllä ennen ole ottannu tottista mandariini palkalla, mut tuli sekii tehtyä. Intro kerjäs niin kovin että ajattelin laittaa sen tekee jotain namins eteen... tykkäs kovin mandariinista! Kakku taikina oli okej, viili on parempaa kun pääsee nuolemaan purkista jämät (nuolee silmät ristissä) ja ehdoton ykkönen on pizza, sen takia voi kiipeillä isojen koirien yli! On meillä muutkii koirat pizzasta pitänny mut Intro on eka joka sekoaa.

Myyräjahti on vaan tullu vaativammaks, jos se on mahdollista. Jätkät ei enää suostu tulee pellolta pois vaan saalistaavat vaan. En tiiä saiko Spiidi yks ilta saalista kun vartin huutamisen jälkee suvaitsi viimenää tulla umpipimeeltä pellolta, suupieliään nuoleskellen.

Edelleen kuvaamista haittaavat pimeät ja sateiset päivät, plaah!