Tänä vuonnakin on jo touhuttu!

Tottista on treenattu,

Intro on jumppaillut pysäytysliikkeitä, maahanmeno on hyvä ja nopea joten ollaan nyt keskitytty enemmän maassa pysymiseen. Istuminen on parantunut kun ohjaaja on kehunut koiruutta reilummin ja siinäkin ollaan yritetty pysyä. Seuraamisessa ollaan alettu irrottautua makkarasta, viime hetkillä koska on kovin kiinni nameissa. Leikkiminen on toiminnu myös hyvin ja toimii jo palkkana. Noudot toimii jotenkii puukalikalla, meinaa vaan välillä omia kapulan.

Ollaan otettu myös rullailmasun alkeita, elikkä hakee patukkaa ihmiseltä. Näytölle ei voi vielä ottaa palkkaa, ainakaa makkaraa kun jää siihen ihan totaalisesti kiinni. Täytyy vähän miettiä miten sen hoitaisi.

Pennille on otettu hiljaa oloa, toimii jo melko hyvin. Seuraa sana on aivan toimimaton, alottaa huutamisen joten käskysanan vaihto ehkä aiheellista. Otettu pysäytysliikkeitä, niissä on hiljaa jos ei oteta liikaa toistoja. Selkeä lopetus tottistelulle ja sitte heitellään lelua, toimii erittäin hyvin.

Nemo on jumppaillu käyttäytymiskokeen liikkeitä ja paketti alkais olla aika hyvin kasassa, paikalla oloa kunnon häiriön kanssa tarvitaan vielä. Nemo on käynny myös kaupungilla ihmettelees erilaisia asioita.

Kaivelin tänää vanhoja kuvia, kun ei niitä odotettuja pakkasia ole tullu. Ennenhän oli talvella tosi kovia pakkasia kun tuli tehtyä näitä "sisähommia". Löyty muutamia otoksia vuodelta 05. Spiidikii näyttää vähemmän harmaalta.

Ja eihän Spiidi herrasmiehenä voi laskea tyttöystävää yksin esteen yli.

On Spiidillä silmää naiskauneudelle, tyttöystävä Tiltu.