Tulipahan tehtyä taas jotain oikein omituista. Tehokkaan sairastamisen lomassa pitää tietysti koiriakii liikuttaa, no joo. Koska oli mahtava suojakeli ja lumipalloja tuli tosi helposti ajattelin vähä heitellä palloja. Ei oo koskaa tullu mieleen että koira, siis Intro, ilmaan loikatessaan ottaa suojalunta tassuihin, näin kumminkii tapahtui. Ja se lumikasa sieltä takatassuista lensi suoraan päin meikäläisen pläsiä ja mikä omituisinta, en ehtinny laittaa silmiä kiinni vaan kaikki tuli avonaisille silmille. Nyt siis kaiken muun lisäksi on silmät kun hiekkaa täys, yes!

Intron ilmalennon tyylinäyte, korkeutta löytyy...

Otettiin me Intron kanssa pieni tottis sessio. Pieni koira oli aivan ihmeissään kun saikii naksusta lelun eikä makkaraa. Pari ekaa kertaa oli äimänä ja kesti hetken ennen kun tarttu leluun mut sitte keksi jutun juonen.

Seuraamisen käännöksissä osaa hetkittäin oikein nätisti kääntää peppuaan, elikkä lisää toistoja eri suuntiin.

Yleistä tapakoulua  tarttee ottaa tehostetusti, yrittää porsastella muille koirille, siis omalle porukalle ja vieraat ihmiset pihalla saa melkosen huudon osakseen. Pääsis tästä helskutin kuumeesta nii jaksais jotain tehdäkkii.