Muistinpas pitkästä aikaa että pitäis käydä kartsalla. Mehän pistettiin toimeksi. Ensin tottista maneesilla nii on ylimääräset höyryt jo päästetty... ja pöh!

Tottis meni hyvin, ei välittän vieressä pyörivistä agi treeneistä. Aloteltii harjottelee etee istumisesta sivulle siirtoja. Meni käsiavulla tosi hyvin, nyt vaan kädestä eroon.

Kaupungilla alku vaikutti hyvältä, pyöräilijät oli ok, yksittäiset ihmiset ok ja pariskunnatkii oli viel ok. Noh, sittehän nurkan takaa pyörähti noin 6 kpl nuoria miehiä jotka pulputti kun akkalauma! Intron mielestä ilmestys oli sellanen et sitä sietää väistää ja kovaa! Onneks jätkät ei huomannu tapahtunutta vaan jatkovat tyynesti matkaa kun ite yritin kokoilla koiraa ja itteäni. Jonkuu aikaa viel tallattii ympäriins eikä mitään sen kammottavampaa tullu vastaa. Tosin ennen autoo menoa Intro käväs tos olkapään vierässä ja täräytti nenät yhtee, muiden kulkijoiden riemuksi!

Seuraavana päivän uus yritys. Aika oli hyvin valittu, lapset pääs just koulust. Elikkäs kaupunki oli täynnä eka ja tokaluokkalaisii jotka tulivat vastaa katukäytävän leveydeltä. Mut ihme oli tapahtunnu, Introlla ei mitää paikalta poistumisen elkeitä vaan olis menny moikkaa!! Tästä pitää varmaa todeta ettei mikää oo niin kamalaa kun kälkättävä jätkä lauma!

Tänää käytii sit kentällä ottaas vähä tottista. Seuraamista ja pysäytysliikkeitä. Noutokapulan kantamista. Kentällä oli kovasti hajuja ja sen kyllä Introsta huomas, melko hyvin kumminkii kokos ittens.

Penni otti vähä seuraamista ja yritti olla äänekäs, onneks lopettaa nykysin heti pieneekii huomautuksee. Pysäytysliikkeitä pitää taas alkaa jumppaamaan kun ei meinaa akka pysähtyä vaan valuu perään.

Ja sitte loppu söpönnys!