Yritetäänpä uudemman kerran... piti pari päivää puhaltaa ja haukkua nettiä/tietokonetta yms.

Elikkäs Introlla on otettu ilmasutreeniä, rullan tuontia siis kun ei kestä vielä näytön ihanuutta. Vieras mieskään maalimiehenä ei estänyt pikku leopardia noutamasta rullaa, oikein hyvä!

Intron tottikseen on saatu vähän vauhtia/saalista makkara leikeillä, ohjaajan sormet katoaa päivä päivältä. Istuminen ja maahanmeno on hyviä, kestää jättämisen pienelle matkalle. Kosketusalusta alkaa hahmottua ja ollaan treenattu miten makkarasta otetaan koppia, ei oikein ole helppoa. Veriletulle onnistuis paljo helpommin, toistot jäis aika vähiin.

Intron ruokavalio on muutenkii omintakeinen, syö pellolta kaikki raadot mitä löytää! Jos toisella loikalla ehtii karjasta nii sitte herra tulee takasin vähä närkästyneenä.

Oletkos täti tosissaa???

Vihdoin onnistu myös kuvausprojekti, elikkäs lauma samaa kuvaa! Ja on muuten kovin erikokosta porukkaa.... Pennillä korvat ihan pystys. Täytyy seuraavan kerran laittaa palikkaa Pennin peffan alle ja Nemo monttuu.

Sunnuntaina oli kovin komia keli nii kävästii rekiajelulla, kuvaaja unohtu ihailee maisemia ja aurinkoista keliä nii jäi kuvatkii vähiin, mikä on ihan hyvä koska joku oli nuolassu lissiä!

Kuvaaminen on vissiin karkaamasta muuten käsistä, kun pitää jo kytätä lintulautaa. Seuraavaks pitää ottaa kahvitermari mukaa.