Kuvaamista on parina viime päivänä tullu harrastettu jopa yli oman tarpeen. Johtunee lie keleistä että on tullu yritettyä vaikka ja mitä. Mistä tässä heti yks esimerkki.

Tän hetkinen kokoonpano... hevosta odotellessa!!

Ollaanhan me toki treenattukii...

Intro on käynny kattelees lampaita ja saattaa olla että jätkästä kehkeytyy vielä pieni paimenpoika, tosin lampaan ja hevosenkii paska on yes!! Aika näyttää miten meille käy.

Tottis rintamalla ollaan väännetty seuraamista ja taas kerran on ohjaaja ihmetelly omaa idioottimaisuuttaan!! Olen tosi hyvä hakee koiraan kontaktia! Nyt kun tajusin asian ja aloin toimia toisin nii jopa koiran paikkakii parani, jee! Istuminen ja maahanmeno on hanskassa. Seisominen sujuu sekii. Merkki onnistuu jo hyvän matkan päästä. Noutokapula tulee ohjaajalle, enää tarttee saada koira istumaan kapula suussa. Tunnistusnoutoa aloteltii tänää, jätkän pään päälle pulpahti tosi iso kysymysmerkki. Huomenna toistoja.

Ja onhan Introsta otettu kuvia.

Penni on ottannu rauhallista seuraamista, istumisia ja maahanmenoa. Luoksetuloja. Kaikki on tehty rauhallisesti, jollon ääni on pysynny melko hyvin pois. Toistoja ei kestä pysäytysliikkeissä. Loppuleikki on toiminnu Pennillä tosi hyvin. Myös Penniä on vähä kuvattu.

Nemolla on ohjaaja vaihtunnu ja pari totuttelee toisiinsa. Nemokii on joutunnu linssin eteen.

Spiidi on tottelematta. Tähän aikaan vuodesta on Spiidin mielestä ehdottomasti tärkeintä ottaa aurinkoa, koska lattialla on ihania aurinkoisia ja lämpimiä kohtia. Tosin joutu Spiidikii vähä kuvattavaksi.