Kun sitä talvea oikein odottaa niin kyllähän se tulee, olis vaan ollu kivaa kun ensin satannu lumi olis pysynny pakkasten paukkumiseen asti. Viime viikolla kelit on ollu sitä luokkaa ettei juuri mitään ole tullu tehtyä, vaan pakolliset.

Intron kans on pieniä tottistuokioita otettu sillon tällön. Ja todennäkösesti olen taas alkannu junnaa paikallaa... pitänee ottaa joku uus juttu treenin alle.

Spiidi ei ole tykänny vallitsevista keleistä ollenkaa, olis mielummin sisällä nojatuolissa hellan edessä kun ulkona lenkillä, vaikka päällä on hyvä takki. Se hyvä puoli karvakoirissa on ettei niitä juurikaan palele, yllättävää kyllä edes tassuja eivät ole nostelleet, paitsi Spiidi.

Hepatkii on keskittynny lähinnä syömisee. Pieni satulaton ratsastuslenkki yhtenä päivänä ja tänää pieni kärrittely.

Pyssyn piti tulla ihan ihmettelee et mitä akka touhuaa kun ihmettelin kamerakouras lumen paljoutta.

Meil on tehty ensimmäiset tonttuhavainnot...

hei tonttu-ukot hyppikää... valitettavasti oli kuvaaja myöhässä pepun heitosta.

Pyssyn talvi look kun oma nainen oli vartin muissa hommissa... kummia noi rakastuneet uroot... vai onko se ravurin rakkaus vähän rajumpaa?

Osaa se poika olla siisti ja komiakii. Hommasin uuden kameran ja nyt yritän opetella sen kaikki hanikat. Pyssy oli auringon paisteessa niin komian värinen että oli ihan pakko napata kuva.

Myös Intro joutu kuvattavaks, eikä voinnu käsittää hommaa kun otetaa kuva ja taas kirotaan ja säädätään ja uus kuva ja kiroamiset....