Toivotaan että tänä vuonna ajan kulku hidastuu tai akka nopeutuu. Välillä ei voi kun ihmetellä miten nopeesti aika kuluu. Ainakii sitä kuvittelee että ennen sai paljo enemmän aikaseks. Koira on nopeutunut tai tässäkin tapauksessa akka hidastunut kun jää näpit väliin entistä useammin. Asiaan saattaa vaikuttaa että Intro on syttynyt pallotteluun. Lenkillä jätkä kulkee persaus edellä ja tuijottaa, heitä jo, heitä!! Kun lumipallo lähtee sinkoaa hyeena komeella loikalla perään, Penni ja Nemo keskittyy perässä kävelyyn ja tolkuttomaan haukkumiseen. Spiidi raukka on selän takana odottamas omaa vuoroa tai harrastaa hevosen kakkareiden kaivamista. Jostain syystä pakkasten tultua on koirien himo jäiseen paskaan syttynyt tulisesti.

Intron tyylinäyte loikista. Takajalkojen venytystä harrastetaan myös sohvalta laskeuduttaessa.

Talvelle ollaan Intron kanssa reenailtu tottista ja koska ohjaaja on tosi kylmän arka on palkkaukset hoidettu lelulla. Nykysin Intro on kovin tykästynny palloon. Ykköseksi on noussu Bimbon vanha kongi, vuodelta... oisko 97?? Edelleen toimiva kapistus. Pysäyttävien liikkeiden sekoilut, seisominen hävis, alkaa olla takana. Seuraaminen on tullu skarpimmaks leikkimisen myötä. Osaa myös nykysin luovuttaa lelun istuen, yes! Se olikii tosi vaikeeta.

Intro on myös treenannu reen perässä juoksemista, edelleen hankalaa olla viimenen. Rekeen hyppääminen vauhdissa olis seuraavana harjotus vuorossa, paikallaan olevaan hyppää. Useemman yrityksen jälkee suostui jäämään liikkuvaan rekeen, onhan se järkyttävää kun alusta lähtee nykäsemäl liikkeelle.

Muitten koiruuksien kans ollaan keskitytty lenkkeilyyn. Lumessa tarpomisessa onkii ollu taas tekemistä. Nemolla peräpää on alkannu oireilemaan, ontuu ja lonkka on ollu kipee. Alotettii lääkitys sille ja kattellaa päivä kerrallaan miten menee. Ainakii jätkä on ilonen ja leikkisä, kunhan Intro ei oo juoksemas kohti sata lasis, se on meinaa pelottavaa.

Spiidin jalka on ollu tosi hyvä. Elikkä on pakko todeta että koirassa on ylimääräisiä jänteitä millä se ei tee mitään. Lumessakii pohraa ettei mitään. Lihaksetkii alkaa olla taas kunnolliset, pitkä sairasloma hihna liikuntoineen kutisti lihakset aika nopeesti.

Pyssy ottaas aurinkoa.

Hevosten kans ollaan nautittu lumesta. Reki ajeluita on takana useampia. Tapaninpäivänä tuli mittariin noin 20 kilsaa, mukavassa lumisateessa. Tänää viimeks käytii ajelees. Ensin Pyssy heitti pellolla muutaman lenkin ja suomen jyrän tyyliin meni rauhallisen varmasti.  Pitihän se Riinankii päästä jalottelee, johtuko lienee lämminverisyydestä mut vauhtia riitti. Lunta tuli sen verta reilusti päin näköä et piti mennä välillä silmät kiinni ja luottaa siihen ettei se tieltä pois juokse. Mentii koko ajan vähän jarruttaen, välillä väännettiin jarrua kunnolla. Yritin kyllä välillä kysellä et muistaako rouva ikäänsä, ei tainnu ikä painaa kavioita.

Penni ja sisko Tiltu joulun alla. Vanhat piiat täyttelee huhtikuus 10. Varsin viehettävä pari. Harvinaista kyllä Pennillä on suu kiinni vaikka on kameran edessä.