Että voi olla vaikeeta... yritän epätoivon vimmalla saada jotain tolkkua uusista päivityksistä, eikä se oikein tunnu onnistuvan surprise, ehkei aamuvuoron jälkeen kaikkensa antaneena oo paras aika testata omaa atk osaamista.

Joka tapauksessa, talvi alkaa olla mukavasti takanapäin. Oli kovin ...mitään sanomaton talvi, lunta ei ollu paljoo, pakkasta ei ollu paljoo.... Eikä paljo mitää oo tullu tehtyäkääsmiley.


Koirarintamalta... Pennin lopetuksen jälkeen lauma haki hetken muotoaan mutta aika pienellä väännöllä selvittiin. Ehkä Pennin muutaman kuukauden epileptiset kohtaukset vaikutti asiaan. Aiheuttajaksi lääkäri arveli kasvainta.
Spiidi ja Intro pamahtavat yhteen silloin tällöin, seurauksena Spiidillä pari reikää korvalehdessä. Nemon takajalka siis lonkka on huonontunut hitaasti mutta varmasti, liikerata alkaa olla melko pieni mutta vielä käy lenkillä muitten mukana kunhan on tasainen pohja.
Ja Ässäkkä on täysin kotiutunut ja kiusaa jätkiä, jokainen vuorollaan saa oman osansa.

Sain jopa kuvan siirrettyä. Intro ja Viia viime syksyltä.

Kisataan

Introa on tullu treenattua kevyesti. Pieniä tottis sessioita harvakseltaan, kaupunkikävelyitä ja potkukelkan vedättämistä. Intro on myös päässy peränpitäjäksi rekilenkille, josta selvisi varsin mallikkaasti.


Nythän tää kuvien siirtäminen alko tökkiä ihan urakalla... osaa olla varsin unkeellista... siispä kone kiinni ja iltakahville.