Aivan mahtava talvipäivä, aurinko paistoi ja pakkasta -10. Toteltii jäähallin parkkiksel.

Nemolla oli tänää vaihteeks alotusvuoro. Mut tänää ei ollu N päivä, kaikki muut asiat kiinnosti enemmän kun seuraaminen. Luoksetulon teki ihan nätisti ja osaa jo odottaa hetken aikaa paikallaan. N panosti tänää enemmän valokuvamallin hommiin. Hansu otti vähä poseerauskuvia, kun mokomat on ihan unohtunnu.

Spiidillä oli tänää hyvä päivä. Seuraaminen oli oikein mukavaa, pitää paikkans jo ihan kivasti. Luoksetulo oli hyvä, yks varastamisen korjaus, suora eteenistuminen. Meni maahan nopeesti, yes! Lopuks vähä pallottelua.

Pennilläkii oli hyvä päivä, vaikka yritin kaivaa verta nenästä jättämällä P treenin viimeseks. Nyt olin tajunnu viedä kaikki vermeet ensin ja sit vasta P. Seuraaminen meni tosi nätisti, ei inahdustakaan. ja purkille. Sitte iskettii vähä vaihtelua. Alotettiin ruutua, menee hyvin kosketuspinnalle mutta läjähtää myös samaa vauhtia maahan,hmm!  Josta johtuen matka lyhyeksi että ennätän hätiin ja saan P jäämään seisomaan.
Alotettiin sivulle tulo suoraan edestä. Käsky foot!! Ei vaikeuksia, treeniä vaan. Viimeseks vetästiin kaukokäskyjä, maahan, istu, ylös. Alku näyttää ainakii ihan hyvältä.