Talvi, etenkii näin luminen, on aivan ihanaa. Lumessa on tullu hilluttua koirien sekä hevosten kanssa. Kummastakin joukosta tosin valikoidusti. Hevos osastosta Pyssy on paksun lumen malli, ei ole vielä niin paljoa lunta tullu vastaan että olis sen meno hidastunnu saati pysähtynny. Koira osastosta Intro ja Spiidi mennä porskuttaa syvemmässäkii lumessa, Penni ja Nemo keskittyvät ihmisen peesaamiseen. Tosin hankikelien tullessa on koirat nauttinnu juoksemisesta ja kaikenlaisten eläinten jälkien tutkimisesta. Intron kans on saannu olla tarkkana kun meinaa välillä kadota kaukasuuteen.

Kevään tulon huomaa meillä muustakii kun lintujen laulusta. Sitä alkaa kummasti treeni intoa löytymää. Tosin näillä lumimäärillä keskitytää vielä pelkästää tottiksee. Intron kans ollaan yritetty tehdä hauskaa tottelemista. Mulla on pitkästä aikaa koira joka osaa muutaman ylimääräsen tempun, vaikkakii se vähän liiottelee joissakin asioissa, onhan se pieni liitokiekko. Täytyy joskus yrittää saada Intron touhuja videolle.

Keväällä on myös pakottava tarve raahata kameraa mukana. Jostain syystä kuviin sattuu useimmiten Intro.

Onkohan meil paljon lunta? Toivottavasti ens kesänä uiminen sujuu myös vedessä, lumessa homma onnistuu.

Petojen sukua.

Liitokiekko!

Arvaa mikä?

Osaa joskus olla viisaankii näkönen.

Tämän takia Penniä ja Nemoa kuvataan harvoin, niitä vois ennemmin nauhottaa! On äärimmäisen rasittavaa kun kaksi mölytoosaa on meikäläisen kintun sivussa huutamassa, ne kun ei uskalla mennä huutamaa kauemmas koska Introlta tulee huomautusta.

En mahda mitään, mut mun on pakko kuvailla omituisia kuvia heposten päistä.

Ja lopuks vielä surkea, yksinäinen, pieni traktori.