Kummasti aika liitää nykysin, tuntuu ettei oikein mukana pysy. Pieni katsaus siihen mitä kevään aikana on tapahtunut.

Intron kanssa on treenattu hakua, siis lähinnä ilmasua, mikä onneksi alkais jo toimia. Piti nöyrtyä käyttämään kissanruokaa, elikkä periaate liksa tarpeeksi korkeaksi nii jo alkaa homma toimia. Seuraaminen on parantunut huimasti. Pysäytysliikkeet on hanskassa. Noutoja ollaan otettu 2kilosella, toimii. Eikä yhtään ruhjoutunutta varvasta, jippii! Myös vetämistä ollaan alettu harjottelemaan kun se ei talvella potkukelkalla sujunnu. Hölkäten homma on toiminnu huomattavasti paremmin, välillä löytyy jo ihan tasasta vetoa.

Muutenkii Intro on alkannu tuomaa tavaroita. Mikä on ihan kiva esineruutua ajatellen.

Löyty koneelta kuvia Intron ja Nanan leikeistä. Nana on Intron ykköskaveri. On tosin vähä mustis kaveristaan, Spiidillä ei oo asiaa lähellekää.

Lisää kuvia galleriassa.

Muitten koiruuksien kanssa ollaan lähinnä lenkkeilty ja leikitty. Jätkät on välillä olleet pellolla hiiri/myyrä jahdissa. On näköjään toi metsästäminen jätkien juttu kun Penniä ei mokomat hömpötykset kiinnosta. Tää on enemmin Pennin juttu, tietty haukkumisen lisäks.

Enkä usko et Penni hirveesti hiljenee, kun isoäitikii jaksaa viel 14-vuotiaana haukkuu rätkyttää ja rallittaa. Nucan 14v ja Nanan 1v tyylinäyte. Nucasta muutama kuva lisää galleriassa.

Käväsin toukokuussa Harjussa kattomas kantakirjausta vetokokeella. Teki tamma melkosen vaikutuksen. Kyseessä oli suomenhevostamma Pihan Alma. Veti täydellä painolla ja teki sen tyylikkäästi. Jokaisella stopilla odotti rauhallisesti ja vedot suoritti päättäväisesti. Kuva viimeseltä vedolta, n.1400kiloa.

Pyssy on vedelly vähä kevyempiä kuormia, lähinnä käyty heinäpaaleja hakees. Mikäs sen mukavampaa kun köpötellä heposella rauhallisesti, kauniilla kelillä vielä.

Pyssy on alusta asti osannu mennä vintille asti.

Pyssy on alkannu peltotyötkii jo, elikkä äestämään. On se kiva kattoo kun humma nauttii työteosta. Vaikka sillä on säännöllisesti käyty ratsastaas nii selvästi näkee ettei se oo sen juttu. Onhan se kiva käydä lenkillä mut kyllä aisojen välissä on kivempaa!

Ja oma neitonen odottelee työpäivän päätteeks.

Menin häiritsee Spiidin auringon palvontaa, pahus mikä moka! On meinaa välillä älyttömän kuuma labbis kun maata tönöttää kuumassa hiekassa auringossa.

Meidän pihalla oli karvapallo!

Intron jarrutus!