Olen useasti yrittänny saada kuvattua koirien pihapaineja, jostain syystä homma loppuu heti kun huomataan kamera tai painitaan jaloissa niin ettei kuvia saa millään aikaseksi. Onneks Nemo ja Intro oli niin ystävällisiä että edes vähän esitettiin toimintaa.

Intron mielestä parasta on collien kauluskarvat, Nemo ei välttämättä ole ihan samaa mieltä....

Kommentaattori kuuluu aina paini otteluun! Ainakii Pennin mielestä!

Introlla tyyli on vapaa ja vallaton...

Ollaan me vähän tottisteltukkin...

Introlla tehty seuraamista, askel välillä parikin menee hyvin. Kierrettäessä vierasta ihmistä on vähän varuillaan mutta hakee hyvin paikkansa, onhan makkaraa tarjolla. Istumiset ja maahanmenot on hyvät. Patukalla ollaan pelattu ja nyt alkaa jo melko hyvin tulemaa ohjaajalle, edelleen jos liikaa tuontimatkaa lähtee omimaan. Mutta onneks hyvin tuleva matka pitenee koko ajan.

Pennillä on hiljaa olo ollu taas tosi vaikeeta. Ollaankii otettu vaan ihan lyhyitä sessioita. Seuraa -sana ehdottomassa käyttökiellossa, sanan käyttö alottaa välittömän mökäämisen.

Spiidi on vaan humppaillu tottis rintamalla. Täytynee kaivaa ohjaajaan vähän yritystä, ehkä koirakii ottaa sitten homman vakavasti.

Nemolla on muuten homma hyvin hanskassa mutta paikalla makuu aiheuttaa vielä vähä töitä. Välillä pysyy, välillä ei.

Koska kuvia on saatava koirista nii kaikkea pitää yrittää. Kamera oikeaan kouraan ja lumipallo vasempaan, eikä auta kun toivoa parasta tai jotaa sinne päin. Onneks ees pariin kuvaan osui koirakii!