Tulihan käytyä Porvoossa treenailees.

Pennille kaik viimesen päälle, oli ajomatkaa, tottista ja ajomatkaa ja hakua.

Pennin tottis oli melko äänekästä, ei juurikaa haukkun mut muuten äänteli ja ulahteli. Eikä se muutenkaa olis kyllä tulosta tuonnu. Seuraaminen oli tosi levotonta, seilas ihan urakal ja yritti vaa koko ajan palkkapurkille. Istuminen oli ok. Maahanmenos... meni kyl maahan mut teki tempun terävän ja ampus perää, vautsi jee!

Jotta häiriötä olis tarpeeks tuli kentälle tätsy millä ei ollu suursnautseri ollenkaa hanskas vaan koira kirmaili ympäri kenttää, onneks Penni ei välitä toisista koirista.

Liikkestä seisominen oli ok. Noudot... tasamaalla tiputti pari kertaa mut muuten ok, hyppyesteellä heitin huonosti ja tuli kiertäen takas, a-esteellä yritti tulla takas mut ei vauhti riittän ja liuku alas mut pienellä avulla selvis. Eteenmeno oli upea!

1862197.jpg

Hakumettä oli hyvää maastoa, ei liian helppoa. Kolme maalimiestä valmiiks mettää, kaks ekaa oli tarkotus ottaa ilman palkkaa kisamaisesti ja viimeselle oli namskis palkka.

No kaikkihan ei aina mene nii kun suunnittelee... eka mm oli hyvä, otti rullan hyvin, näyttö oli reipas, haltuunottoja täytyy harjotella. Sitte Penni päätti poiketa suunnitellusta ja otti viimesen mm, kaikin puolin nätti suoritus. Kolmannel mm haltuunotto oli parempi ja palkaks vähä nakkia ja pallo.

Pitkät ajomatkat on siitä huonoja et sitä ehtii miettii kaikkia juttuja. Siispä... mettän osalta pitää funtsia miten pennin sais taas uppoamaa alueelle kunnolla, siita on vähä tullu löysäiltyä. Tottis taas... jospas asiat pitäiskii heittää ihan sekasin, heittelis Pennille palloa ennen tottista, pyytäis sillon tällön jonkii pysäytysliikkeen. Heittelyä vaa pitäis jatkaa niin pitkää et koira rauhottuu?? sit pallo pois ja treenataan tottista. Mut edelleen kaiken pitää tapahtua rauhallisesti ilman sähläämistä?? täytyy funtsia sitäkii.