Koska tänä talvena ollaan saatu nauttia lumesta on tekemisetkin ollu sen mukasia. Koirat on juosseet lumessa, siis yksi juoksee ja loikkii hulluna hangessa, yks eksyy aina välillä hangen puolelle eikä meinaa osata pois ja kaks säestää melkosella metelillä muitten touhuja.

Meillä kasvaa tämmösiä omituisia juttuja pellosta.

Onhan koirat toki kehittäneet ihan uuden ajanvietteen, asiasta vastaa lähinnä Intro, muut pojat aina välillä avustaa. Alku lenkistä otetaan jäinen hevoskikkare kantoon ja välillä järsitään sulavia osia pois, loppu kikkare kiikutetaan pihalle, mieluusti rapun viereen.

Intro on myös treenannut potkukelkan vetämistä, ollaan käyty postilaatikolla puolen kilsan päässä. Alku on ollu melko hankalaa kun Intron pieneen päähän on hyvin iskostunnu ettei narussa vedetä niin siinä ei kanssa vedetä.

Kerran ollaan juoksutettua Introa viestin treenaamis mielessä, tuntuis sujuvan huomattavasti paremmin kun potkukelkkailu. Myös hevosen perässä tuloa ollaan treenattu, Intro parka ei vaan voi käsittää miks hänen pitää olla ihan viiminen!

Myös Kannuksessa kävästiin Intron kans. Treenattiin tottista ja yritetään taas pysyä ruodussa, elikkä ei madella. Ilmottautumisia tarttee myös treenata. Jostain kumman syystä aina löytyy aikaa myös valokuvaamiselle. Kannuksessa olikin oikein mukava iso pelto aukea.

Pyssylläkii on hommia riittänny, kun tuota luntakii on ollu. Rekiajelua ollaan harrastettu kun pakkanen on sen sallinnu. Kumpikii humma tuntuis tykkäävän.

Pyssyllä on ollu myös ihan töitä, kun on pitänny saada tukkipuut mettästä pois. On jätkä oikein nauttinnu kun on päässy kunnolla kiskomaa ja näyttämään voimiaan. Voimiahan tuolla tuntuu riittävän ja intoa.

Täänää käytii ratsastaas ilman satulaa, oikein mukavaa pakkaskelin touhua. Nyt vaan tietää ratsastannees kun on ahteri nilellä, plaah.

Onneks on maisemat ollu upeita päivä toisens jälkee, ei ihan heti muista et millon olis ollu näin upee tammikuu.