Meidän jengi on saanut uuden jäsenen, Ässä on muuttanut meille.

Intron järkytykseksi, kun ei oikein fanita lapukan näkösiä otuksia. Taitaa johtua ehkä mielistelevästä kielestä?? Spiidilläkii kesti aikansa ennen kun tajusi että murina tarkottaa painu pois, eikä nuole mun kuonoa vielä enemmän. Ässän eduksi täytyy sanoa että on paljon nopeampi tajuamaan, jo muutamalla kerralla ymmärs et kannattaa ottaa etäisyyttä. Tosin Intro on joutunnu kokemaan toisenkii järkytyksen Ässän kans, se riivatun mimmi juoksee tooosi lujaa. Intro joutuu oikeesti tekee töitä että pysyy keulilla. Eikä jätkän hermot kestä kakkoseks jäämistä. Ässä uskaltaa myös juosta Introon päin, mikä on aivan ennenkuulumatonta Intron mielestä. Tosin Intro näyttäis myös nauttivan kun on viimenää saannu juoksu ja räyhä kaverin. Aika näyttää mihin suuntaan niitten yhteiselo vie.

Spiidi on ollu aivan ekstaasissa. Liekö siitä johtunnu että on ottannu useemman kerran turpaans. Mutta kun ei voi olla astumatta, höperö äijä. Onneks myös leikkiminen sujuu. En muista millon Spiidi olis juossu viimeks niin paljo kun mitä se on tän päivän aikanakii vetänny. Lisäks sisällä pitää vähä painia, sekä pellolla.

Ässä juoksuttaa vuoroon Introa ja Spiidiä, myös vaaniminen tapahtuu vuorotellen kummallekii jätkälle. Nemo ja Penni kieltäytyivät kohteliaasti leikistä. Eikä ne oo muutenkaa hirveemmin Ässää noteerannu, mitä nyt Nemo huomautti että sen karvat on koskemattomat kun se makailee.

Myös hepat on tullu todettua. Tarhassa niitä ei juuri noteerattu. Illalla tallissa haju oli alkuun jännittävä, jopa pelottava mut kun tajus kattoa ylemmäs ja näki hepan pään nii uteliaisuus voitti ja uskaltautu lähemmäs ihmettelee. Rauhallisesti ja hiljaa, fiksu tyttö!

Onkohan näillä kahdella jotain yhteistä??