Päivällä Introlle pieni makkarajälki pellolle, alku meni oikein lupaavasti, lopussa oli vähän hortoilua, onneks palas jäljelle ennen jäljen loppumista. Täytynee yrittää kumarrella pidempiä jälkiä.

Hakumetsässä tehtiin neljä syöksyä maalimiehen luo syömään verilettuja. Introlla oli oikein kivaa.

Metsätiellä tottistelut koko porukalle.
Introlle keskittymisharjotuksia, yleisönä kaks vierasta koiraa. Alun puhisemisen jälkee keskitty minuu tosi hyvin. Tekee oikein napakasti liikkeitä. Ohjaajalla on sormet verillä kun palkkanakit ja sormet muistuttaa liikaa toisiaan.
Penni oli melko hiljaa kun otettii vaan nakilla perusasentoja ja paikallaan kiertoja.
Spiidille samalla kaavalla. Metsästä kuulu meteliä mikä vei Spiidin keskittymisen ihan totaalisesti. Onneks nakit lopulta voitti.
Nemo jatko täyskäännös harjotuksia, alkaa jo sujua.

Meil on autosta alkannu kuulua tosi outoja ääniä isojen koirien treenates. Jonkin sortin ulvonnaks sen vois luokitella...?

Penni on kehittänny tosi tehokkaan konstin Intron teräviä hampaita vastaan. Neiti menee rintakarvat pörhöllä jätkän päälle makaamaan, kuka sitä pystyy puremaa kun on suu täys karvaa! Muutenkii isot on keksinny et ton pikku sintin kans voi ihan oikeesti leikkiä ja sintti on kehitelly jokaiselle sopivan variaation tulen ja puren sinua -leikistä.